Domáca vakcína proti COVID-19


Pre tých, ktorí to možno nevedia, sa popredný lekársky výskum v bývalom ZSSR uskutočňoval v Taškente, a to od čias  druhej svetovej vojny, kedy sa tam sústredil výkvet sovietskeho vedeckého myslenia v medicíne. Na jar roku 2020, na vrchole prvej vlny epidémie, zverejnili v Taškente vedecky podložené a mimoriadne užitočné vedecké informácie o COVID-19 pre pomoc ľuďom dobrej vôle.

Hlavné nebezpečenstvo vírusu COVID-19 je, že v prvom rade ovplyvňuje imunitný systém. A až potom, vo svojej druhej fáze, ovplyvňuje pľúcne tkanivo. Časové oneskorenie medzi týmito dvoma vlnami útoku je to, čo nazývame „inkubačná doba“.

Často používame slová ako „silná“ alebo „slabá“ imunita. Väčšina ľudí však v skutočnosti nevie, čo to je, pokiaľ ide o skutočnú imunitu. Navyše väčšina lekárov má len veľmi malú predstavu o štruktúre imunitného systému a funkčnosti jeho jednotlivých častí.

Ak by bol tento text napísaný vedeckou formou, bolo by pre netrénovaného čitateľa veľmi ťažké plne ho oceniť. Pokúsim sa vysvetliť mechanizmus účinku vírusu COVID-19 na ľudský organizmus v najjednoduchšej a najdostupnejšej podobe.

Osemdesiat percent (80%) celého ľudského imunitného systému je koncentrovaných v slizniciach a submukóznych (podslizničných) vrstvách tenkého čreva vo forme lymfatického tkaniva a jeho akumulácií - nazývaných „Peyerove plaky“.

Lymfoidné tkanivo produkuje protilátky (lymfocyty T-, B-, atď.) A tiež rôzne typy imunoglobulínov. Protilátky cez lymfatický systém vstupujú do dolnej dutej žily, do srdca a po prechode malým (pľúcnym) krvným obehom vstupujú do telového obehu a sú prenášané do celého tela.

Týmto spôsobom sa posilňuje imunita tkaniva, vrátane vlastnej imunity pľúcneho tkaniva.

COVID-19, zmiešaný s potravou počas jedla, vstupuje do čriev a začne ničiť lymfatické tkanivo. Výsledkom je, že postihnuté lymfatické tkanivo prestáva produkovať lymfocyty a imunoglobulíny. Takto je imunitný systém ničený a v dôsledku toho je imunita pľúcnych tkanív vážne oslabená.

Od tohto okamihu začína druhá vlna útoku koronavírusov na teraz nechránené pľúcne tkanivo, čo sa prejavuje ťažkým zápalom pľúc, ktorý často končí smrťou.

V súčasnosti sú všetky protiepidemické opatrenia zamerané na zabránenie vstupu koronavírusu do pľúc, čo je v zásade extrémne nákladné a prakticky neúčinné.

A všetky terapeutické opatrenia sú zamerané iba na boj proti komplikáciám vo forme zápalu pľúc.

Zároveň je potrebné si uvedomiť, že COVID-19 a jemu podobné sú hrozbou na mnoho ďalších rokov a desaťročí. To, čo dnes máme je len prvá vlna pandémie. A takýchto vĺn bude ešte mnoho.

Súčasne sú všetky preventívne a terapeutické opatrenia zamerané na koronavírusy lokalizované v pľúcach, zatiaľ čo počiatočné účinky koronavírusu v črevách sa neriešia. Inými slovami, „vozík je umiestnený pred koňom“.

Existuje veľa prírodných produktov, ktoré majú nielen baktericídne vlastnosti, ale tiež priamo ovplyvňujú aj tieto vírusy a zabíjajú ich.

Najúčinnejší je v tomto ohľade  CESNAK .

Ak vypijete minimálne 2,5 dl nálevu zo surového cesnaku každý deň, okamžite vstúpi do tenkého čreva a začne zabíjať COVID-19. Tým sa dosahujú tieto účinky:

„Zabitý“ COVID- 19 prestáva ničiť lymfoidné tkanivo tenkého čreva. Výsledkom je, že lymfoidné tkanivo naďalej správne plní svoju funkciu - tj produkuje protilátky a imunoglobulíny; Poškodený imunitný systém sa rýchlo zotavuje a posilňuje, čo vedie k výraznému zvýšeniu imunity v pľúcnom tkanive.

Vytvára sa neprekonateľná bariéra pre COVID-19, ale aj pre choroboplodné zárodky ako (staphylococcus atď.) a plesne, ktoré tiež predstavujú významné riziko pri koronavírusovom zápale pľúc.

Vplyvom „cesnakovej vody“ sa v tenkom čreve odohráva veľmi zaujímavý sled udalostí. COVID-19 „zabitý“ a oslabený vplyvom „cesnakovej vody“ sa nestáva ničím iným ako prírodnou vakcínou, ktorá sa potom prirodzene vytvára v ľudskom tele.

Ako viete, na vytvorenie umelej vakcíny potrebujete veľmi dobre vybavené a veľmi nákladné laboratórium s vysoko kvalifikovaným personálom. Práce na vytvorení umelej vakcíny môžu trvať 6 - 9 mesiacov a priemyselná výroba je nákladná a časovo náročná.

Po užití „cesnakovej vody“ sa v tenkom čreve vytvorí prírodná vakcína do 30 - 40 minút a je úplne zadarmo; Prírodná vakcína začína aktívne vytvárať špecifickú imunitu proti COVID-19. Reťazec deštruktívnych patologických javov v tele spôsobených COVID-19 je teda prerušený a zničený hneď na začiatku a nemôže sa ďalej rozvíjať. Telo takpovediac tou najprirodzenejšou cestou organizovaným spôsobom bojuje a dokáže poraziť COVID-19.

Užívanie „cesnakovej vody“ ako proti-epidemický protokol môže byť použitý behom jedného dňa v celej krajine a pre celú populáciu. Základný patogénny morfologický substrát úplne zmizne za jeden alebo dva dni.

Spôsob prípravy „cesnakovej vody“ je mimoriadne jednoduchý.

Jeden očistený strúčik cesnaku rozrežte na polovicu v priečnom smere a vložte do skleneného pohára a zalejete 0,5l vody izbovej teploty. Necháte cez noc lúhovať. Je to dávka pre 1osobu na deň.

Ráno je „cesnaková voda“ pripravená na použitie. Mali by ste vypiť 1/4 litrový pohár  ráno na lačno a 1/4 litrový pohár 2 - 4 hodiny po poslednom jedle.

Nasledujúci deň je potrebné pripraviť „cesnakovú vodu“ s čerstvým strúčkom cesnaku.

Pokračujte v užívaní cesnakovej vody  každý deň počas jedného mesiaca.

Počas tejto doby sa vytvorí špecifická imunita proti COVID-19.

Komentáre

Unknown napísal(a)…
Vyskúšame tento recept.