Nebezpečná Agenda 2050 - Zelená dohoda


Začneme teda v krátkosti o známej/neznámej Agenda 2030, Agenda 2050 - Zelená dohoda, ktoré sú veľmi nebezpečné pre celú populáciu v EÚ. Áno veľmi nebezpečná pre život....pre zdravý život, slobodný život, dôstojný život "nielen pre naše deti".

V tomto článku sa dozviete, že aká je skutočná pravda o politikoch a podobne. V článku je uvedená RADA VLÁDY (jej zloženie) Nakoniec pochopíte, že prečo nie je ten ich slávny Generálny štrajk, kto je kápo klubu 500 a atď. . V skutočnosti potrebovali zakryť prijatie Konferencie o budúcnosti Eú, Fit For 55, Zelená dohoda (Agenda 2050 , Agenda 2030 .... .

Dávnejšie sme o tom hovorili a to dokonca verejne (aj na na štrajkoch v minulom roku) o čom je tá Agenda 2030, Agenda 2050 - Zelená dohoda a ďalšie zvrátenosti. V krátkosti sme písali v jednom článku s pred dvoch rokov, aby ste z časti pochopili o čom je tá zvrátená ideológia. V krátkosti znamená, že chov hovädzieho dobytka má byť zrušený, celkovo má byť zrušený chov červeného mäsa, zníženie pestovania, zákaz vstupu do lesa a podobne, kvôli údajnej klíme, za ktorou nič iní nie je, okrem totality Bruselu, do ktorého nás už zapredali minulé vlády odovzdaním právomocí Lisabonskou zmluvou. V minulom roku sme otvorene kričali, že kvôli týmto zvrátenostiam budú vytvárať také podmienky pre vstup do lesa, a to tým, že sa budú vytvárať nariadenia EÚ zákonmi pre Nové pravidlá ohľadom lesov. Veď proti týmto zvrátenostiam sú štrajky v Holandsku. Vďaka tejto Agende prišlo o svoje farmy necelých 40% zatiaľ..

A to tak, že:

Vytvoria sa nové národné parky (už sa to aj deje)

Spoplatnia veľkými poplatkami, aby to odradilo turistov (Teraz sa to začalo diať príkladom: Vysoké Tatry)

V Blízkosti národných parkov bude zakázaný chov a pestovanie kvôli biotopom

Zrušiť chov červeného mäsa, lebo grgajú a..... (veď to už viete) a hlavne vytvárajú hnoj (dusík)veľmi prospešný pre pestovanie, no hlavne podpora vo výrobe umelého mäsa a umelého hnojiva)

https://www.minzp.sk/files/oblasti/politika-zmeny-klimy/lulucf_1_sk_act_part1_v2.pdf

Časom ešte má prísť zrušenie chovu hydiny (preto tie registrácie)

Zrušenie turistických oblastí okolo vodných nádrží

Zrušenie stavieb nových domov nielen v blízkosti lesov a národných parkov (zrušiť život na dedinách)

Premnoženie medveďov a vlkov je tiež súčasť Agendy o biotope. "Medveď hnedý je podľa legislatívy Európskej únie, na základe Smernice o biotopoch, zaradený medzi prísne chránené živočíšne druhy. Pri predvstupových rokovaniach do Európskej únie nebol pri tomto druhu požadovaný zo strany Slovenska regulačný odlov ako to bolo napríklad u vlka. Z tohto dôvodu nie je na území Slovenska možné realizovať regulačný lov medveďa hnedého. Usmrtenie uvedeného chráneného druhu je možné len v prípade, ak sú splnené presne stanovené požiadavky, ktoré boli potvrdené aj nálezmi Ústavného súdu SR z roku 2018. Rozhodnutia na udelenie výnimky na usmrtenie jedincov medveďa hnedého boli súdom zrušené z dôvodu nejednoznačnej identifikácie problémového jedinca. (smernica ES 92/43/EEC o ochrane biotopov)" Nechali ho premnožiť. A na základe tejto smernice z Eú je zákaz odstrelu, takúto legislatívu prijala minulá vláda. Teraz kvôli medveďovi končí veľa chovateľov s chovom oviec "kvôli útokom medveďa". Dokonalý plán ako ukončiť postupne chovy červeného mäsa. Medveď hnedý je na Slovensku prísne chráneným druhom, pričom reguláciu jeho populácie zakazuje legislatíva ešte z minulých vlád.

Zrušenie výrobu v priemysle: výroba hliníku, cementu, uhlíkov a ďalšie a ďalšie (preto tie vysoké ceny energií)

Takzvané zdravie je iba formou očkovaním (nové technológie - mRNA a atď)

Migrácia

Kontrola populácie

Zníženie rybolovu

Úplný zákaz vykurovania v krboch, pieckach, kotly na tuhé palivo (povolené bude iba na elektrinu kvôli total control)

A ten nešťastný plyn? Je to súčasť Agendy 2030, nemáš plyn - nemáš mlieko, syr, jogurt, pivo, kávu, a ďalšie potraviny, lebo klimafašizmus..... . V skratke: dokonalý plán, ale média s politikmi, s profesorom, podnikateľmi a podobne zakrývajú skutočnú pravdu Agendy

A mnoho ďalších zvráteností klimafašizmu

V článku „Konferencia EÚ" sa dočítate, že na školách bude zdravá výživa (vegánska), drevovýroba má byť ukončená a nahradiť to iným materiálom (príde mnoho firiem o prácu), podpora bývania iba v mestách, zrušenie cestovania autami a podobne....., ohľadom áut budú iba drahé požičovne...

Si myslím, že už o tom všetkom viete, a tak prejdeme k informáciám, že kto a kedy tieto zvrátenosti prijal, schválil, kto v tom ide a podobne. Nakoniec zistíte, že všetci.

Je zvláštne, že verejnosť tak dôležitým veciam vôbec nevenuje verejnosť. Ľahostajnosť, lenivosť, sebeckosť, intrigy, majetky......

Viac sa dozviete na: OZ Dôstojnosť Slovenska - 9.7.2022 Zasadnutie Rady vlády SR pre Agendu 2030, Zelená dohoda, Fit For 55 (dostojneslovensko.eu)

Komentáre